Løjt Kirkeby Gruppe

Fælles spejderopstart 18.8. – nye børn velkomne

14. august 2020 · Nyheder · Skrevet af Løjt Kirkeby Gruppe

Tirsdag den 18.8. starter KFUM-spejderne i Løjt en ny spejdersæson op for alle nuværende spejdere og nye nysgerrige børn.

Vi begynder kl. 17.30 uden for spejderhytten på Mosevej 30 med oprykningsritualer for bævere, der rykker op til ulve – og ulve der rykker op til de store spejdere.

Fordi vi glæder os sådan til at komme i gang med en ny sæson, får ALLE spejdere – gamle som nystartede – en velkomstgave i løbet af den første tid her i sensommeren. Hvad gaven består i, er ind til videre en hemmelighed 😉

Torsdag den 20. 8. er der ikke spejder, men herefter starter vi op med spejderaftner tirsdag for ulve og storspejdere og spejderaftner for bævere torsdag. Se mødetidspunkterne her: http://lojtspejder.gruppesite.dk/enhederne/

Er du ikke spejder endnu, men synes det kunne være spændende at prøve, er du eller dine forældre meget velkommen til at kontakte vores gruppeleder Jane Evald på tlf. 24407889 for at høre mere og aftale nærmere. Du er også velkommen til at kigge forbi til en spejderaften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*