Løjt Kirkeby Gruppe

Om Os

Om Løjt Kirkeby Gruppe

Løjt Kirkeby Gruppe blev dannet i 1999 og holder til i spejderhuset på Mosevej 30. Både spejderhuset og grunden er ejet af den selvejende institution Løjt Spejderhus.

De første 10 år holdt vi til i et lejet hus på Kirkepladsen, mens vi sparede sammen til at opføre det nuværende spejderhus.

Med fantastisk hjælp fra sponsorer, opsparing og frivillige kræfter stod det nye spejderhus færdigt i 2010. Her nyder vi hver eneste dag de fantastiske udendørs og indendørs faciliteter.

 

Løjt Kirkeby Gruppe er en del af Hærulf-distriktet

 

Om KFUM-Spejderne generelt

KFUM-Spejderne giver børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden.

Det gør vi ved at udvikle værdifulde kompetencer og skabe meningsfulde fællesskaber, som er attraktive for flere børn og unge.

Det betyder, at den enkelte spejder føler sig stolt over og anerkendt for at gøre en forskel.

Hos Løjt Kirkeby gruppe er alle vores ledere frivillige og ulønnede. Vi er ikke-parti-politisk og byder alle velkomne uanset oprindelse, sociale vilkår eller religion.

Vores formål at bidrage til, at børn og unge lærer at blive selvstændige, får en demokratisk livsholdning, tager medansvar for hinanden og naturen – og realiserer deres fulde potentiale.

Spejderbevægelsen er funderet på værdier, man også møder i kristendommen, men vi er ikke en missionerende forening. Læs mere på www.spejdernet.dk