Løjt Kirkeby Gruppe

Hvad laver vi?

“Hvad laver man egentlig, når man går til spejder?”

Sådan tænker du måske, hvis du kun har set os på afstand i vores grønne uniformer.

Vi elsker at lave aktiviteter og lære nye færdigheder! Både ude i naturen og indendørs i spejderhytten.

Det kan være at lære at bruge kort og kompas, at lave bålmad, lære flagregler og knob eller at snitte træfigurer og bygge med rafter. For hver ny færdighed, du lærer, får du et mærke, du kan sy på din spejderuniform.

    

To-tre gange om året tager vi på lejrture og til spejderturnering med andre grupper fra distriktet.

Hvert spejdermøde begynder og afslutter vi med en sang. Hvert år ved sæsonstart holder vi en oprykningsceremoni for alle de børn, der rykker op i enhederne.

Vores værdier er fællesskab, sammenhold og kammeratskab. De gennemsyrer alle vores aktiviteter og måden vi er sammen på.

Synes du, det lyder spændende? Så meld dig som spejder med det samme eller mød blot op til næste spejdermøde. Vi skal nok tage rigtigt godt imod dig.

Hvor tit og hvornår mødes vi?

Vi mødes en hverdagsaften om ugen. Se de forskellige mødetidspunkter under de enkelte enheder

Hvad koster det at gå til spejder?

En hel sæson, der følger skoleåret, koster kun 700 kroner. Derudover betales lejrture særskilt.

Det kan vi kun gøre så billigt, fordi vi stiller op med frivillig arbejdskraft til aktiviteter, som tjener penge til Løjt Kirkeby Gruppe. For eksempel uddeling af kirkebladet, oprydning efter dyrskuet, salg af lodsedler, salg af pølser og vand til lokale arrangementer. Derfor må man som forælder til et spejderbarn være indstillet på at give en frivillig hånd med i ny og næ 🙂

Det er muligt at søge om fritidspas og få dækket udgiften til kontingentet.

Forældrekommunikation

Kommunikation om sæsonens program og de enkelte spejderarrangementer foregår via en lukket Facebook-gruppe, som du søger medlemskab af, når dit barn er tilmeldt.

Afbud meldes til den enkelte spejderleder via sms eller messenger. På den måde undgår vi unødvendig kommunikation i Facebook-gruppen.